Drs. Saskia van As beantwoordt vragen over darminfecties

Dit forum wordt gebruikt voor "thema conferenties" over candida en hypoglycemie. Soms nodig ik iemand uit die via dit forum met jullie kan discussiëren.

Moderator: Forumgastvrouw

Gebruikersavatar
Willy
Verslaafd aan het forum
Berichten: 9831
Lid geworden op: Di Okt 09, 2001 2:00 am
Locatie: Exloo

Drs. Saskia van As beantwoordt vragen over darminfecties

Berichtdoor Willy » Za Mar 26, 2005 2:00 pm

<font color=red><B>Drs. Saskia van As, natuurgeneeskundig arts, beantwoordt tot 15 april vragen over de behandeling van darminfecties die worden veroorzaakt door parasieten, wormen of schimmels en gisten.</B></font>

U kunt vragen over deze onderwerpen nu vast op dit forum achterlaten. Wees duidelijk in uw vraagstelling en stel niet te veel vragen in één bericht. Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen.

Drs. van As heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van darmklachten. Verder heeft ze zich toegelegd op medisch wetenschappelijke literatuurstudies en laboratoriumdiagnostiek. Zij heeft vele publicaties op haar naam staan en is auteur van het boek
<img src="http://www.praktijkvanas.nl/boek.jpg"align=right>
“DARMKLACHTEN: de epidemie van parasitaire infecties”.

http://www.praktijkvanas.nl/boek.htm

Veel mensen hebben last van chronische of steeds weer terugkerende darmklachten. Een parasitaire infectie kan mogelijk de oorzaak zijn. Een infectie met parasieten vindt, volgens Drs. van As, niet alleen tijdens een vakantie in exotische landen plaats. Veel vaker wordt een besmetting veroorzaakt door contact met mensen in de werkomgeving of door het gebruik van openbare gelegenheden. Nederlanders komen hierdoor vaker in aanraking met parasieten dan ze denken. Een eenvoudige berekening geeft aan dat ongeveer 25% van de Nederlandse bevolking besmet is met één of meerdere parasieten.

Ook blijkt, volgens van As, uit ontlastingonderzoek dat meer dan 50% van alle patiënten met een schimmel of gist infectie ook een parasitaire infectie hebben. Van As pleit daarom al jaren voor een gecombineerde vorm van diagnostiek en behandeling van deze infecties.

Van As heeft ook een geheel nieuwe visie op voeding die zij het OERDIEET noemt. Dit oerdieet komt volgens haar meer overeen met de voeding waarvoor de mens oorspronkelijk “ontworpen” is.

Ook heeft van As een geheel nieuwe kijk op het ontstaan en de behandeling van onverklaarbaar overgewicht. Volgens haar wordt onverklaarbaar overgewicht dat zich rond het middel consenteert voornamelijk veroorzaakt door een overconsumptie van koolhydraten, dit veroorzaakt een hormonale stoornis die hyperinsulinemie wordt genoemd. Haar dieet adviezen sluiten aan bij de recente ideen over koolhydraatarme voeding.

Al deze zaken worden uitvoerig in haar boek besproken.
Groeten,

Willy Witsel

Ben je blij met ons gratis advies doe dan
een tweet of een like bovenin deze forumpagina

Terug naar “Thema conferentie: candida & hypoglycemie (gesloten)”Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten